Kapcsolat

Üdvözli az Afterfix.net


Kapcsolat:
 info KUKAC afterfix PONT net
Ezen az e-mail címen lehet jelezni bármiféle problémát, észrevételt, hibás linket, stb.


Az Afterfix.net története röviden
Az Afterfix.net története egészen 2005 nyaráig nyúlik vissza, amikor az első AFP (AfterFixProject - Windows frissítés gyűjtemény) csomag elkészült a magyar Windows XP SP2 rendszerhez. Akkoriban az AFP ingyenes tárhelyen volt elérhető, de a növekvő népszerűségnek hála, az ingyenes tárhely adta lehetőségek már nem elégítették ki az igényeket. 2006-ban az MSW.hu karolta fel az AFP-t, és ott is volt az AFP hivatalos honlapja, majd 2008-ban célszerűbbnek látszott megalapítani az Afterfix.net-et és azóta rengeteget fejlődött az AFP, mindig a célnak, igényeknek megfelelő csomagok készültek, így mindig mindenki megtalálta a neki szükséges változatokat (Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Office 2003, Office 2007, Office 2010, Office 2013).

2015-re olyan bővítést kellett volna végrehajtani, amit egy személyben, hobbi szinten nem lehetett végrehajtani precízen. Többek között a Windows 7 és 8.1 x86 és x64 AFP csomagok gyártása mellet az Office 2007, 2010, 2013 x86 és x64-es változataira (ez összesen 9 AFP csomag legyártását jelentette volna havi szinten - 108/év - alapból). Ráadásul a Microsoft már nem készít szervizcsomagokat, ami nagyban megnehezítette már korábban is a munkálatokat. Így 2015 februárban már nem jelent meg új AFP csomag.

Az Afterfix.net igyekszik minden népszerűbb szoftvert elérhetővé tenni ingyenesen, ez a szekció továbbra is elérhető a Hasznos kellékek részben.

Felelősség kizárása & Copyright
Az Afterfix.net oldal magánjellegű, a tartalomért (Linekek, Letöltések, stb.) a készítő, semmilyen felelősséget nem vállal! Az itt megjelent információkért (esetleges hibás leírásokért) és letöltésekért (és ezek által okozott esetleges károkért) senki sem vonható felelősségre, habár a tulajdonos minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az itt megjelent tartalmak a lehető legpontosabbak és megbízhatóbbak legyenek!
Mindenki, aki megtekinti az oldalt, saját maga felelős tevékenységeiért!
Az Afterfix.net nem vállal felelősséget az oldalon található másik weboldalra mutató linkekért sem.
Minden látogató IP címe és adata feljegyezésre kerül, azokat az Afterfix.net bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át.

Az Afterfix.net semmilyen kapcsolatban nem áll a Microsoft-tal, sem pedig más szervezettel!

Az Afterfix.net oldalain található tartalmak (Hírek, Cikkek, AFP letöltések, stb.) egészét vagy részeit előzetes írásbeli engedély nélkül tilos bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Afterfix.net azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében, az Afterfix.net forrás (+link) megjelölésével - ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait Ön a számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.Minden jog fenntartva!
Copyright 2008-2017 © Afterfix.net
Copyright 2005-2017 © AfterFixProject